Glimt fra helgen

Hei, kjære lesere! Tenk at vi skulle få nok en helg med smak av sommer! Riktignok har det regnet litt denne helgen, men det har vært varmt og godt, og i dag har været vært strålende. Jeg har hatt en fin helg, og mesteparten av den har jeg tilbrakt på Lillehammer, på besøk hos min mor. Her er noen glimt fra denne helga:
Fredagsbuketten.
I hagen blomstrer det fortsatt, men det begynner å synge på siste verset i noen av bedene.
Denne solsikken har sådd seg selv, av et fuglefrø som ramlet ned.
Min kjære mor gjorde i stand en god frokost til oss på søndag morgen.
På søndag ettermiddag kom mine to eldste barn hjem og spiste middag. Sushi sto på menyen, og Anine laget dem. De var helt perfekte. Smakte supergodt!
Jeg pyntet bordet med blomster fra hagen.
Koselig å avslutte helgen med en søndagsmiddag!

2 kommentarer

  1. Hei Bodil. Så koselig bilde av din mor. 😊 Det ser så hyggelig ut å besøke henne, jeg fikk nesten lyst til det. ☺️ Sushi er kjempe godt, du har flinke barn som kommer hjem å lager sushi. Jeg har aldri prøvd å lage det, bare kjøpt det ute på Sushirestaurant. Må kanskje prøve å lage det en gang. Ha en fin uke. 🤓

    1. Hei Perly! Tusen takk, – ja det var som alltid veldig hyggelig å besøke mor! Hun vil alltid det beste for meg og oss, og gjør det så koselig når vi kommer hjem. Vi er alle veldig glade i henne❤️!
      Jeg er heller ikke så god til å lage sushi, men jeg lærer litt hver gang ungene lager det. En riktig god uke til deg også😊!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: