Fredagskveld og matlaging 

I går startet jeg helgen med å gå innom Youngstorget i Oslo for å kjøpe grønnsaker til fredagskveldens matlaging. Det er av og til at jeg lager noe ekstra godt på fredagene, og i går ble det en høstlig inspirert vegetargryte som jeg skal legge ut oppskriften på senere en dag. Denne gryteretten har alt det beste sesongen har å by på. Kantareller, tyttebær og gode friske grønnsaker. Og alt det jeg trengte til retten fant jeg altså på Youngstorget.

Når det kommer til matlaging er det ingenting som slår det å kjøpe grønnsaker på et torg, eller et på et grønnsaksmarked. Det er bare så synd at denne formen for markedsplass nesten har blitt borte. På Youngstorget er det nå kun et par grønnsaks- og matboder igjen.

Nå er det lørdag, og jeg skal rydde og vaske litt i huset, før jeg drar til Lillehammer for å besøke min mor. Det blir bare en snartur denne gang, for i morgen formiddag drar jeg hjem igjen, for å forberede middagsbesøk senere på dagen.

Ønsker alle en riktig god lørdag!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s