Fredagskveld og matlaging 

I går startet jeg helgen med å gå innom Youngstorget i Oslo for å kjøpe grønnsaker til fredagskveldens matlaging. Det er av og til at jeg lager noe ekstra godt på fredagene, og i går ble det en høstlig inspirert vegetargryte som jeg skal legge ut oppskriften på senere en dag. Denne gryteretten har alt det beste sesongen har å by på. Kantareller, tyttebær og gode friske grønnsaker. Og alt det jeg trengte til retten fant jeg altså på Youngstorget.

Når det kommer til matlaging er det ingenting som slår det å kjøpe grønnsaker på et torg, eller et på et grønnsaksmarked. Det er bare så synd at denne formen for markedsplass nesten har blitt borte. På Youngstorget er det nå kun et par grønnsaks- og matboder igjen.

Nå er det lørdag, og jeg skal rydde og vaske litt i huset, før jeg drar til Lillehammer for å besøke min mor. Det blir bare en snartur denne gang, for i morgen formiddag drar jeg hjem igjen, for å forberede middagsbesøk senere på dagen.

Ønsker alle en riktig god lørdag!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s