Første søndag i september

For en fin søndag det har vært her på Østlandet! Strålende sol og sommervarme!

Siden jeg hadde endel å gjøre hjemme i dag, ble det til at jeg sto tidlig opp for å dra ut på joggetur. Jeg løp min vanlige runde, men tok det ganske rolig. Underveis stoppet jeg opp for å ta noen bilder, og nøt virkelig å være ute i det fine været.

Ellers har høstsøndagen vært nærmest perfekt. Jeg både har hatt besøk og har vært på besøk, og det har vært veldig koselig. Nå er det søndag kveld, og jeg driver og ordner i huset og forbereder meg til arbeidsdagen i morgen.

Håper dere også har hatt en fin søndag!

Et gammelt hus og et yndet fotomotiv.
Sti gjennom skogen.
Det er ikke så veldig mye rognebær i skogen i år.
Men jeg fant da noen som jeg plukket med hjem.
Uttøying etter joggeturen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s