Første søndag i september

For en fin søndag det har vært her på Østlandet! Strålende sol og sommervarme!

Siden jeg hadde endel å gjøre hjemme i dag, ble det til at jeg sto tidlig opp for å dra ut på joggetur. Jeg løp min vanlige runde, men tok det ganske rolig. Underveis stoppet jeg opp for å ta noen bilder, og nøt virkelig å være ute i det fine været.

Ellers har høstsøndagen vært nærmest perfekt. Jeg både har hatt besøk og har vært på besøk, og det har vært veldig koselig. Nå er det søndag kveld, og jeg driver og ordner i huset og forbereder meg til arbeidsdagen i morgen.

Håper dere også har hatt en fin søndag!

Et gammelt hus og et yndet fotomotiv.
Sti gjennom skogen.
Det er ikke så veldig mye rognebær i skogen i år.
Men jeg fant da noen som jeg plukket med hjem.
Uttøying etter joggeturen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: