Ukemeny 35 / 2016 vegetar

Hei! Akkurat nå står jeg på farten hjem etter en fin helg på hytta på Sørlandet. Ute regner det, og det er ingen grunn til å drøye hjemturen. Men før jeg drar må jeg naturligvis poste denne ukens vegetariske ukemeny. Håper du finner noe du liker blant forslagene nedenfor:).

Ønsker alle en riktig fin uke!
Mandag – Vegetarfrikadeller med ris og salat
Vegetarisk wok med nøttehummus
Onsdag – Vegetarisk taco med sopp og maispuré
Torsdag – Pastasalat med balsamicostekte tomater
Fredag – Vegetarlasagne med spinat og ricottaost
Lørdag – Spinatpai med tilbehør

Lag spinatpai (eller bytt ut spinaten med broccoli) og legg til sideretter som grillede grønnsaker og poteter, brødskiver med ertepuré og guacamole, eller tomatsalat med basilikum. Eller lag småretter med det du har for hånden.


Søndag – Kikertgryte
Ukens kake – Fransk eplekake
Ukens brød – Fantastiske småbrød
Et grovere brødalternativ finner du her.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: