Helgen i bilder

Så var jeg hjemme igjen etter en helg på hytta. Du verden så fine disse helgene i slutten av august er! De har en ro over seg som ikke alltid er der om sommeren. Dette har vært en helg der jeg absolutt har fått ladet batteriene.
Det er ingen tvil om at høsten er i anmasj. Skogen utenfor hytta har fått et gyldent skjær, og det er nok ikke så lenge før høstfargene kommer. På hyttetomta bugner det nå av modne tyttebær, rognebær og blomstrende røsslyng.
Men på lørdag var været alt annet enn høstlig. Da var det strålende sol og 23 grader i skyggen. Omsider kunne jeg få satt meg ut i hagestolen for å slikke litt sol.
Dette var (blant annet) utsikten fra hagestolen. Hytta har forbrenningstoalett innendørs, men den gamle utedassen står der fortsatt som en reserveløsning. Den er av den gamle,  gode og skumle typen.
Etter en ganske kort stund i sola gikk jeg lei, og gikk inn for å lage lunch i stedet. Soling er egentlig ikke min greie. Det ble en enkel vegetarrett med aubergine og rotselleri.
Så dro jeg ut på joggetur i det fine været. Jeg er så glad over å kunne jogge igjen, og synes det er en fantastisk form for trening! I mange år kunne jeg ikke løpe på grunn av et fotproblem jeg hadde, men nå er det fikset og alt er såre vel.
Jeg lever for det meste på vegetarmat, men en sjelden gang i blant spiser jeg kjøtt eller fisk. Her har jeg grillet hamburgere.
For en gangs skyld på kullgrillen.
Soloppgang over skogen.
Mine nye bilder som jeg kjøpte på Finn. no har kommet opp, og de passet fint! Jeg ble godt fornøyd!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s