Den som leter på Finn finner


Etter å ha trålet flere bruktbutikker i sommer, på jakt etter noen gamle bilder til hytta, ga jeg opp, og begynte å lete på Finn. no i stedet. Og for et utvalg av malerier, grafikk og bilder som finnes på det nettstedet! Jeg satt i over en time og scrollet, og det var så mye forskjellig at det var vanskelig å velge.

Tilslutt fant jeg et par jeg likte. De hadde motiver fra markeder i Spania og Portugal, og viste seg, merkelig nok, å være malt av den samme kunstneren (L. Broholm Larssen). Det ene har jeg hengt opp på kjøkkenveggen, enn så lenge. Nå føler jeg meg nesten litt hensatt til sydlige strøk når jeg lager mat:).

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s