Den som leter på Finn finner


Etter å ha trålet flere bruktbutikker i sommer, på jakt etter noen gamle bilder til hytta, ga jeg opp, og begynte å lete på Finn. no i stedet. Og for et utvalg av malerier, grafikk og bilder som finnes på det nettstedet! Jeg satt i over en time og scrollet, og det var så mye forskjellig at det var vanskelig å velge.

Tilslutt fant jeg et par jeg likte. De hadde motiver fra markeder i Spania og Portugal, og viste seg, merkelig nok, å være malt av den samme kunstneren (L. Broholm Larssen). Det ene har jeg hengt opp på kjøkkenveggen, enn så lenge. Nå føler jeg meg nesten litt hensatt til sydlige strøk når jeg lager mat:).

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s