God helg!

Hei! Det er fredag, og i dag ble det ikke noen fredagsbukett her, men to store krysantemum i stedet. Jeg gikk forbi en blomsterbutikk på vei hjem fra jobb, og kunne ikke dy meg, – jeg måtte bare kjøpe med et par av de flotte blomstene. Håper de vil blomstre til langt utpå høsten! (Det var forresten et styr å ta de med seg på toget hjem, men det er en helt annen historie).

Nå er det fredagsettermiddag, og som vanlig står det en pizza i ovnen. På TV ruller en film fra Nettflix, også det som vanlig. Det er så godt å slappe av etter den første arbeidsuken etter ferien, som alltid har det vært litt krevende å komme “back to business”. 

I helgen skal jeg bare være hjemme og ta livet med ro. Hvis været holder skal jeg ut på tur i marka, og forhåpentligvis blir det et sensommerbad i et skogsvann på meg. I morgen skal jeg dra til IKEA. Jeg planlegger en enkel oppgradering av interiøret i huset, og da har jeg lyst til å dra dit for å hente inspirasjon og for å få ideer.

Ønsker alle blogglesere en riktig god helg!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s