God helg!

Hei! Det er fredag, og i dag ble det ikke noen fredagsbukett her, men to store krysantemum i stedet. Jeg gikk forbi en blomsterbutikk på vei hjem fra jobb, og kunne ikke dy meg, – jeg måtte bare kjøpe med et par av de flotte blomstene. Håper de vil blomstre til langt utpå høsten! (Det var forresten et styr å ta de med seg på toget hjem, men det er en helt annen historie).

Nå er det fredagsettermiddag, og som vanlig står det en pizza i ovnen. På TV ruller en film fra Nettflix, også det som vanlig. Det er så godt å slappe av etter den første arbeidsuken etter ferien, som alltid har det vært litt krevende å komme “back to business”. 

I helgen skal jeg bare være hjemme og ta livet med ro. Hvis været holder skal jeg ut på tur i marka, og forhåpentligvis blir det et sensommerbad i et skogsvann på meg. I morgen skal jeg dra til IKEA. Jeg planlegger en enkel oppgradering av interiøret i huset, og da har jeg lyst til å dra dit for å hente inspirasjon og for å få ideer.

Ønsker alle blogglesere en riktig god helg!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: