Hageliv i august

Nå om dagen koser jeg meg veldig ute i hagen. Det har vært så fint vær her i det siste, og så deilig å oppholde seg utendørs. Både i går og i dag har jeg sittet ute i hagen til langt utpå kvelden. 

På forsommeren ble det mye hagearbeid. Da gravde jeg opp og plantet om alle bedene, og det ble ikke så mye tid til bare å kose seg i hagen. Men etter det, har hagen vært det fristedet den er ment å være. Et sted for hvile og innhenting. Et sted for å innta måltider, og for å drikke kaffe. Et sted der en kan sitte foran bålet og kose seg, og ha det koselig sammen med familie og venner. Nå sent i august blomstrer fortsatt en del stauder og roser. Men det er også stauder og løkplanter som ikke har sprunget ut enda, og forhåpentligvis blir det blomstring her lenge enda. Hagen betyr mye for meg, den er som en oase i hverdagen.

Disse bildene er fra hagen jeg har på baksiden av huset. Jeg har også en liten hage foran huset, og den kommer det bilder fra en annen dag.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: