Spaghetti Bolognese – vegetar

Denne oppskriften på vegetarisk Spaghetti Bolognese kommer fra Hälsans Kök, som er en produsent av vegetariske retter og soyabaserte kjøtterstatninger. I retten er det brukt soyafarse, og den tilberedes på samme måte som vanlig kjøttdeig. 

Pastaretten smaker kjempegodt, det er nesten så en ikke tenker på at den er laget uten kjøtt. Retten er også rask å tilberede. Du lager denne på 20 minutter.

Spaghetti Bolognese – vegetar

Til 4 personer

Ingredienser:

Ca 100 g pasta pr person

1 pakke Hälsans Kök Soyafarse
1 gul løk
3 fedd hvitløk
2 gulrøtter
100 g rotselleri
1 boks (400 g) hakkede tomater
½ dl tomatpuré
1 ½ dl rødvin
1 dl vann
2 laubærblad
1 liten ss timian
salt og pepper

Slik gjør du:
Kok pastaen som anvist på pakken. Hakk løk og hvitløk. Riv gulrøttene og rotsellerien grovt. Stek løk, hvitløk, gulrøtter, rotselleri og soyafarse på middelsvarme i smør eller olje i stekepanna i ca 5 minutter. Tilsett vann, rødvin, hakkede tomater, tomatpuré, lagerblad og timian og kok opp. La putre ca 7 minutter på middelsvarme. Smak til med salt og pepper. Server gjerne med parmesan.

Legg inn en kommentar

%d