Etter regn kommer sol

Ihvertfall tittet solen frem igjen hos meg i går, etter et særdeles kraftig regnvær tidligere på dagen. Velkommen etter vil noen kanskje si, men makan til regnvær! Nå var ikke jeg hjemme i høljeregnet i helgen, men jeg antar at gårsdagens regnvær hadde noe av det samme kaliberet. Elva like nedenfor huset gikk kjempestor etter alt regnværet.

Jeg hadde egentlig tenkt å bruke dagen til hagearbeid, men siden det var så vått, var ikke det så aktuelt. I stedet ble solgløttet benyttet til å høste inn årets avling av solbær og rips. Som alltid er det en av sensommerens store hagegleder. Det føles kjempebra å kunne høste inn bær fra egen hage. Hagebær er god og kortreist mat i ordets beste forstand, de både smaker fantastisk og er fulle av antioksidanter som beskytter cellene i kroppen. Nå er bærene vel plassert i fryseren, og skal tas frem igjen om noen måneder, når vinterstormene suser utenfor vinduet.

Legg inn en kommentar

%d