Etter regn kommer sol

Ihvertfall tittet solen frem igjen hos meg i går, etter et særdeles kraftig regnvær tidligere på dagen. Velkommen etter vil noen kanskje si, men makan til regnvær! Nå var ikke jeg hjemme i høljeregnet i helgen, men jeg antar at gårsdagens regnvær hadde noe av det samme kaliberet. Elva like nedenfor huset gikk kjempestor etter alt regnværet.

Jeg hadde egentlig tenkt å bruke dagen til hagearbeid, men siden det var så vått, var ikke det så aktuelt. I stedet ble solgløttet benyttet til å høste inn årets avling av solbær og rips. Som alltid er det en av sensommerens store hagegleder. Det føles kjempebra å kunne høste inn bær fra egen hage. Hagebær er god og kortreist mat i ordets beste forstand, de både smaker fantastisk og er fulle av antioksidanter som beskytter cellene i kroppen. Nå er bærene vel plassert i fryseren, og skal tas frem igjen om noen måneder, når vinterstormene suser utenfor vinduet.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s