Ferielivet går sin gang

Det er deilig med ferie! Nå har jeg vært borte fra jobben såpass lenge at jeg har begynt å koble den litt ut. I skrivende stund savnes verken møter eller e-poster, ei heller notater som skal skrives eller notater som skal leses. Akkurat slik det skal være i ferien, tenker jeg.

I stedet er jeg mye ute i sola, – både for å jobbe med sommerens ulike hytteprosjekter, men også bare for å kose meg og slappe av. Stort sett har været vært bra her disse dagene, men det har kommet noen kraftige regnbyger innimellom. På kveldene leser jeg bøker, eller ser på DVD-filmer. Filminteressen har så absolutt tatt seg opp etter besøket mitt på loppemarkedet her om dagen, – da jeg kom hjem med nesten ti “nye” filmer:).

I dag har jeg koblet av fra hytteprosjektene, og har brukt dagen til andre aktiviteter. Som å dra ut og handle, bake kanelboller og trene. I ettermiddag har jeg vært ute og gått tur langs sjøen, og den ble avsluttet med middag på et koselig spisested som ligger nede ved brygga her.

Det er deilig med hytteferie, – den er avkoblende og langsom, men går likevel ganske fort. Forstå det den som kan. Men heldigvis, hytteferien fortsetter ennå noen dager.

Legg inn en kommentar

%d