Kveldsbad

Endelig er badesesongen innledet for min del!

Etter en intens arbeidsøkt på hytta på dagen i går, gikk jeg ut for å bade i går kveld. Jeg gikk til et ferskvann like i nærheten, og der var det kveldsstille og rolig. Vannet var varmt og godt, og det var bare å kaste seg uti og legge på svøm. Så herlig å kjøle seg ned etter en varm dag ute i sola!

Bading på Sørlandet er så mye mer enn å bade i sjøen. Her finnes utallige vann, tjern og elver med frisk og klart ferskvann, og bademulighetene er mange. Jeg håper det blir mange flere bad, både her og hjemme, før høsten setter inn.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s