På besøk i Tvedestrand

Ferielivet på hytta fortsetter. Nå har jeg snart vært her i en uke, og tiden har gått fort. Jeg har drevet med male- og vedlikeholdsarbeid hele uken, bare avbrutt av noen få utflukter og turer til Tvedestrand for å gjøre diverse ærend, og for å trene på treningssenteret der.

I går ble det tur til Tvedestrand igjen. Da ble det nemlig arrangert et stort loppemarked der, og det måtte jeg jo få med meg. Noen helt spesielle loppekjøp ble det ikke på meg denne gangen. Bare noe småtteri som du kan se nederst i innlegget.

I stedet koste jeg meg med å gå rundt i Tvedestand et par timer. Byen kaller seg “bokbyen”, og det er ikke uten grunn. Det er mange fantastisk fine antikvariater der, og utvalget av antikvariske og brukte bøker er kjempebra. I går var jeg innom flere av disse antikvariatene, samt mange andre fine butikker langs Hovedgata.
Roser som blomstrer frodig.
Et koselig spisested som jeg gikk forbi i Hovedgata.
Fra en bruktbutikk som solgte secondhand- klær og tekstiler.
Det var sol og fint vær, og ganske stille i gatene.
Bilde fra havnen. Det var mange båter der, og fullt av folk på uterestaurantene.
Brannsikring er alltid viktig. Denne gamle brannmelderen sto utstilt utenfor et antikvariat.
Koselig Sørlandsmiljø med trange smug og sommerblomster. Som vanlig kjøpte jeg en skillingsbolle og en kopp kaffe på bakeriet.
Vakkert utenfor Tvedestrand blomster.
Dagens innkjøp var en hel bunke med gamle kvalitets-DVD’er, noen fine gamle postkort fra Normanns kunstforlag, en oppbevaringskurv, og en koselig gammel bildebok. Noe gammel julepynt ble også med hjem.

Legg inn en kommentar

%d