Endelig ferie

Endelig er det ferie! Dette er min aller første feriedag, og jeg befinner meg på hytta på Sørlandet her jeg skal feriere en stund.

Jeg kjenner at det skal bli veldig godt med ferie nå. Ikke det at jeg føler meg så veldig sliten, men det er lenge siden jeg har hatt fri flere dager i strekk. Vanligvis så legger jeg mye energi i jobben min, og med ferie en ganske lang periode, får jeg muligheten til å koble helt av. Og det tror jeg er bra for meg.

Denne første feriedagen fikk jeg besøk av min bror og svigerinne her på hytta. Vi gikk en lang tur ned sjøen og ut til Risøya, – en øy som ligger like i nærheten. Underveis fikk vi et ublidt møte med værgudene, og godt var det derfor å komme tilbake til hytta, og nyte en supergod tapaslunch som min bror og svigerinne hadde tatt med.

Ferien er i gang, og den fikk absolutt en bra start!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s