Spiseplassen i hagen

Jeg er veldig glad i spiseplassen vår ute i hagen. Ved dette hagebordet inntas måltidene utendørs hele sesongen. Møblene er av teak, og de er solide og kraftige.

I noen år vedlikeholdte jeg ikke møblementet i det hele tatt. Da ble det grått, ganske pent, men samtidig tørt og noe flisete. Dagens produsenter av teakmøbler anbefaler at man lar teakmøblene slites naturlig, slik at treet selv utvikler en beskyttende hinne som er værbestandig. Men hos meg fungerte ikke det, kanskje fordi møblementet har vært oljet og renset tidligere? 

Ikke vet jeg, men det var åpenbart at hagemøblene trengte vedlikehold, og tidligere i sommer tok jeg altså jobben med å gi møblene en grundig rens og oljebehandling. Nå står møblementet der, tilbake i sin fordums glans. De ble veldig fine, synes jeg, nesten som et smykke for hagen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s