Søndagen i bilder 

Så var det plutselig søndagskveld igjen. Det er rart så fort de går, disse sommerhelgene!
Søndagen startet med at jeg spiste frokost ute i hagen. Det er så deilig når sommerværet er såpass bra at måltidene kan inntas utendørs.
En vakker rose fra hagen prydet frokostbordet.
Det ble en skikkelig superfrokost. Rundstykke og mye godt pålegg. Bringebæryoghurt og grønnsaksjuice. Og kaffe, såklart.
Jeg fikk ånden over meg, og begynte å rydde i uteboden. Det foregikk slik at jeg dro alt som var i boden, ut på plenen, slik at jeg fikk vasket ordentlig i boden. Jeg er godt fornøyd med tiltaket, for jeg fikk røska skikkelig opp. Her et broget utvalg av hagegjenstander, merkelig så mye rart en samler på.
Dette dukket også opp. Mon tro om jeg får brukt noe av det denne sesongen?
Litt tid til å nyte den vakre blomstringen som er i hagen akkurat nå, fikk jeg også denne søndagen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: