Fin sommerettermiddag 

For en fin sommerettermiddag! I dag gikk jeg ut og spiste, etter jobb, sammen med Anine, eldste datter. Vi gikk på Politiker’n, en uterestaurant som ligger på Youngstorget. Vi valgte begge å gå for en hamburger, og den smakte supert i sommevarmen. Så fint å sitte på en uterestaurant og kose seg i sommersola!På Youngstorget er det heldigvis fortsatt noen torghandlerne som holder stand. Disse solgte friske og fine grønnsaker.Det var mange andre spennende boder på Youngstorget, også.Før vi spiste gikk vi innom 22. juli-senteret og så på utstillingen der. Tankevekkende på en dag som nok en gang er preget av meningsløs og uforståelig terror.En koselig restaurant som jeg passerte i Strøget, mellom Torggata og Storgata.

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s