Noen nye hagemøbler

Nå om dagen er det så mange gode tilbud både på hagemøbler og på mange andre hageprodukter, rundt om i butikkene. Jeg er veldig godt fornøyd med dette enkle cafèsettet jeg kjøpte hos Clas Ohlson. Det var ikke så veldig dyrt, men holder en fin kvalitet likevel.

Cafèsettet har jeg plassert under epletreet, der solen kommer først om morgenen. Det skal bli fint å sitte under de grønne greinene og spise frokost, – på solrike dager som det forhåpentligvis kommer flere av utover sommeren.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s