En mandag i juli

Nå begynner jeg virkelig å lengte etter ferie! Men det er fortsatt hele to uker til den begynner, og da er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Men på den annen side, – det ikke så verst å jobbe om sommeren heller. Der jeg jobber, er det veldig stille nå om dagen. Det er mange som er på ferie, og få møter, og da er det en bra tid for å få unna det som ble nedprioritert tidligere på året. Det føles veldig bra å få ting unna, for da kan en jo ta seg ferie med god samvittighet når den tid kommer.

Dessuten er det veldig fint i byen nå om dagen, også! Det er mange flotte utstillinger og severdigheter å besøke, og mange restauranter som er ekstra koselige nå i sommertiden.

I dag gikk jeg ut og spiste på en indisk restaurant etter jobb, men noe besøk på en severdighet eller utstilling, ble det ikke i ettermiddag. Det skal jeg heller gjøre en annen dag. I stedet gikk jeg hjem for å drive litt ute i hagen (som jeg ofte gjør nå for tiden). Det var ikke den helt optimale dagen for hagearbeid, siden det var så vått etter det kraftige regnværet tidligere på dagen. Men uansett vær , det finnes alltids noe å finne på ute i hagen.
Jeg fikk klippet Bjørkebladspireaen for andre gang denne sesongen. Det er kanskje ikke så lett å se på bildet, men klippingen ble bra. Hekken står nå nesten som formklippet, og den er tett og frodig.
Urtekrukker må stelles for å holde seg fine. Jeg plukket bort visne blader fra urtene, og ga de vann og næring. Håpet er at de skal bli enda frodigere senere i sesongen.
Ballblom – min store favorittblomst som blomstrer ute i hagen nå om dagen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: