God fredag og helg!

Hei! Ukens fredagsbukett er satt sammen av roser fra hagen, og med den vil jeg ønske alle blogglesere en riktig god fredag og helg! Bildet er tatt ute på min mors veranda bare for en liten stund siden, og selv om det er ganske langt utpå kvelden, er det fortsatt fint å sitte ute.

Her på Lillehammer skal jeg være frem til søndag. Jeg ser frem til et par avkoblende dager, med både tur til byen, shopping og kanskje et restaurantbesøk på programmet. Familie skal besøkes, og forhåpentligvis får jeg også tatt meg en joggetur i løpet av helga.

En riktig god fredag og helg til alle!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s