Ukemeny uke 27/16 – vegetarisk

Hei og god søndag ettermiddag! Her kommer forslag til vegetarisk ukemeny for denne uken. Siden vi er midt på sommeren har jeg forsøkt å finne frem til oppskrifter som er litt sommerlige og lette, men som samtidig ivaretar prinsippene om et fullverdig vegetarisk kosthold.
Den første retten, potet- og purreløksuppe, er en sommerklassiker. Franskmennene kaller den «vichyssoise», og serverer den kald, – men den er like god varm. Ellers håper jeg det er noe for enhver smak her. Bon appétit, og riktig god vegetaruke!
Trykk på linken for å komme til oppskriften.
Mandag – Potet- og purreløksuppe

Tirsdag – Grønnsakswok med nøttehummus

Onsdag – Vegetargryte

Torsdag – Røsti med parmesanost og vårløk

Fredag – Vegetarisk taco med sopp og maispure
Lørdag – Pasta med parmesan og pinjenøtter

Søndag – Varm quinoasalat med cherrytomater, kikerter og feta

Ukens kake – Sitronruter

Ukens brød – Speltbrød med solsikkekjerner

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: