Glimt fra Sørlandet

Lunch lørdag – en tallerken med flatbrødsoll

Hei, endelig er jeg tilbake etter noen dagers fravær! Jeg befinner meg på hytta på Sørlandet,og jeg har tatt turen for å tilbringe noen dager her. Det er ikke ferie for meg denne gang, jeg har bare tatt meg noen få dagers fri. Ferien begynner først om noen uker.

Her på Sørlandet er det sommerlig og fint, med sol og ganske bra vær (hvis vi ser bort fra skybruddet i går). På sjøen putrer båtene rundt, og i sørlandshagene er rosene i ferd med å slå ut i fullt flor.

Ekstra hyggelig har det vært her denne helgen, siden jeg har hatt besøk av gode venner. Og vi har virkelig kost oss ute i sørlandssommeren! Vi har gått lange turer langs kysten, har sittet på terrassen og kost oss til langt på kveld. Vi har grillet og spist god mat, og vi har stått opp tidlig for å møte dagen med en kopp kaffe ute i morgensola.

Slike helger er så fine. Med sol, sommer og sørland, samtidig som en er sammen med mennesker en setter pris på.

På tur gjennom skogen – det var ganske vått etter alt regnet lørdag
Utsikt over sjøen
En gammel kulturplante – kvann
Utsikt over Lyngør

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s