Hagen i slutten av juni

En liten rapport fra hagen i slutten av juni: Det er torsdag ettermiddag, og ikke akkurat tidspunktet for å kose seg ute i hagen. Det har bare såvidt sluttet å regne, og fortsatt er det grått og kaldt. Dessuten yrer det av ekle, stikkende knott ute i hagen, sikkert på grunn av at det har regnet. Så jeg nøyer meg en liten runde rundt hagen, for å se an forholdene i stedet (og før jeg rømmer inn fra all knotten). Urtekrukkene ser forresten ut til å trives, og de blir sikkert enda finere utpå sommeren!En runde rundt i hagen tar jeg meg forresten hver dag i hele sesongen. Det er artig å følge med på hvordan det vokser og gror i hagen, og da særlig på blomstringen. Denne lavendelen plantet jeg her om dagen, og også den blir nok flott etterhvert. I klimaet her jeg bor, er ikke lavendel en blomst som overvintrer, men må plantes på nytt hvert år.I denne første kassen har jeg sådd blomkarse og sukkererter. Denne blomsten heter Fargeginst, og er en veldig stabil og trofast liten busk.Keiserkrone, eller brannlilje, som opprinnelig kommer fra min mors hage.Et av bedene som har fått seg en makeover denne våren.
Sommerblomstene som jeg plantet i vår, blomstrer allerede frodig.Den aller første rosen som blomstrer i hagen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s