Første bukett fra hagen

I går kunne jeg endelig plukke inn den første buketten fra hagen! 

Det blomstrer ganske sent ved elven her jeg bor, og først nå har blomstringen kommet igang for alvor. Det ble ikke noen stor bukett, bare et par pioner og noen kvister med stormarikåpe. Mer vil jeg ikke høste nå så tidlig i sesongen. Det får heller vente til i august, da det blomstrer mer rikt her.

Blomster har vært fellesnevner for resten av helga også. Som jeg har nevnt opptil flere ganger på bloggen, så har jeg denne våren gjort om alle blomsterbedene i hagen min. Jeg har spadd dem opp, fylt på ny jord og har plantet staudene på nytt. Endel nye stauder har også kommet til. 

Men for en jobb! Jeg er glad jeg ikke spar opp hagen hvert år. Heldigvis ble jeg i helgen nesten ferdig med dette arbeidet. Nå har jeg bare igjen å plante de siste steinbedplantene, så har jeg tenkt å kose meg uti hagen resten av sesongen.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s