Første bukett fra hagen

I går kunne jeg endelig plukke inn den første buketten fra hagen! 

Det blomstrer ganske sent ved elven her jeg bor, og først nå har blomstringen kommet igang for alvor. Det ble ikke noen stor bukett, bare et par pioner og noen kvister med stormarikåpe. Mer vil jeg ikke høste nå så tidlig i sesongen. Det får heller vente til i august, da det blomstrer mer rikt her.

Blomster har vært fellesnevner for resten av helga også. Som jeg har nevnt opptil flere ganger på bloggen, så har jeg denne våren gjort om alle blomsterbedene i hagen min. Jeg har spadd dem opp, fylt på ny jord og har plantet staudene på nytt. Endel nye stauder har også kommet til. 

Men for en jobb! Jeg er glad jeg ikke spar opp hagen hvert år. Heldigvis ble jeg i helgen nesten ferdig med dette arbeidet. Nå har jeg bare igjen å plante de siste steinbedplantene, så har jeg tenkt å kose meg uti hagen resten av sesongen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: