Sommer – nostalgiske bilder

Disse bildene er tatt om sommeren i 1960 og 1961, og viser min bror Bjørn og mine foreldre. På de første bildene er de nok ute på tur, kanskje til en av badeplassene ved Lillehammer? Det ser ut som de har det fint!

De tre nederste bildene er tatt i hagen der vi bodde, og det koselige bildet av alle tre er sannsynligvis tatt med kamera på stativ og selvutløser. På det siste bildet leker min bror med bøtte og vann. Bildet er tagget “Bjørn med blå bøtte”.
Mor, far og Bjørn utafor husetBjørn m/blått spann

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s