God sankthansaften!

Tiden rundt sankthans er nesten den fineste på hele året synes jeg. Nå er døgnet på sitt lyseste, og ute blomstrer de vakreste markblomster. Det er grønt og frodig overalt, og sommeren er på sitt aller, aller beste.

Selv om sankthansaften kommer på en hverdag, og det ikke er fri i morgen, skal jeg som tidligere år feire sankthans. Det har jeg lang tradisjon for. Det gjorde vi i familien da jeg vokste opp, og det gjør jeg nå sammen med venner.

I kveld drar jeg som vanlig ut på båttur på Oslofjorden for å feire sankthans sammen med venner. Jeg gleder meg til hyggelig lag, til reker og hvitvin, sjøluft, vind i håret og kanskje et lite strandhugg med plukking av blomster underveis! Ute skinner solen, og intet regn er i sikte. Bedre kan det ikke bli!

Med dette bildet av min mor, tatt for over 50 år siden, vil jeg ønske deg en riktig god sankthansaften, uansett hva du har tenkt å gjøre denne kvelden:)

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s