På telttur – nostalgiske bilder

Dagens nostalgiske bilder er fra året 1975 og her er vi på ferie, på vei for å besøke slektningene på Vestlandet. 

Som det var vanlig på den tiden, så overnattet vi i telt i ferien. Vi kjørte til vi fant en koselig campingplass, fant frem teltstenger og teltduk og satte opp teltet. Deretter var det å blåse opp luftmadrasser og ta frem soveposer, slik at alt var klart til kvelden. Hele familien fikk plass i teltet, og jeg kan ikke huske annet enn at vi sov godt. Ikke regnet vi bort heller, – ihvertfall ikke det jeg kan huske. På denne turen ser det ut som vi kokte mat på stormkjøkken, men jeg tror nok at vi for det meste brukte propan når vi var på telttur.

Når vi var på slike bilferier var det ikke så mye stress. Vi tok det med ro underveis, og stoppet opp for å se på utsikten, for å fotografere eller for å spise. Tilslutt kom vi frem til slektningene på Vestlandet, og der ble vi traktert etter alle kunstens regler, med alt som godt var.

Legg inn en kommentar

%d