Vegetarisk ukemeny uke 23

Hei og god morgen! Her kommer min første vegetariske ukemeny!

Det siste året har jeg gått mer og mer over til vegetarmat, og nå spiser jeg nesten bare det. Jeg føler at et plantebasert kosthold har vært bra for meg, – det har gjort meg friskere og har gitt meg mer energi. Jeg kommer til å fortsette med dette kostholdet,så disse ukemenyene lager jeg vel så mye for at jeg selv skal ha et godt vegetarisk kosthold der alle næringsstoffer er dekket.

Hver søndag ettermiddag kommer jeg til å legge ut disse ukemenyene, slik at de kan brukes til å planlegge kommende ukes middager og innkjøp. Hva jeg legger vekt på når jeg setter sammen menyene kan du lese mer om her. De ukemenyene jeg løpende legger ut, finner du under kategorien Vegetariske ukemenyer.

En riktig god mandag til alle!

Klikk på bildet for å komme til oppskriften:
Mandag – Indisk linsesuppe
Tirsdag – Pastasaus med brokkoli og ost
Onsdag – Vegetariske wraps med stekte grønnsaker og hummus
Torsdag – Chili vegetar
Fredag – Glutenfri pizza
Lørdag – Ostesufflé
Søndag – Kikertboller med ovnsstekte poteter og gulrottzatziki
Ukens kake – Kokoskake
Ukens brød – Valnøttbrød

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: