Forsommerlørdag

Hei kjære blogglesere! Håper dere har en fin lørdag!

I dag har jeg vært ute og drevet med hagearbeid nesten hele dagen. Gravd opp bed og har fått tatt bort stauder som begynte å bli overgrodde og stygge. Jeg har plantet nye stauder, fylt på jord og klippet busker.

Det trengtes virkelig å ta et tak i hagen nå, for i disse travle forsommertider har hagen ikke akkurat fått førsteprioritet. Men etter dagens økt satser jeg på at alt ligger til rette for frodige og fine bed litt senere i sommer!

Det er en aldeles fantastisk forsommerdag her. I skrivende stund er det strålende sol og gradestokken viser +27 grader. Herlig! Om noen få strakser setter jeg kursen mot Lillehammer for å delta på en reunion med mine gamle speidervenner. Det gleder jeg meg til, for ingenting er som å møte igjen sine gamle venner!

Fortsatt god helg til alle!

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s