Forsommerlørdag

Hei kjære blogglesere! Håper dere har en fin lørdag!

I dag har jeg vært ute og drevet med hagearbeid nesten hele dagen. Gravd opp bed og har fått tatt bort stauder som begynte å bli overgrodde og stygge. Jeg har plantet nye stauder, fylt på jord og klippet busker.

Det trengtes virkelig å ta et tak i hagen nå, for i disse travle forsommertider har hagen ikke akkurat fått førsteprioritet. Men etter dagens økt satser jeg på at alt ligger til rette for frodige og fine bed litt senere i sommer!

Det er en aldeles fantastisk forsommerdag her. I skrivende stund er det strålende sol og gradestokken viser +27 grader. Herlig! Om noen få strakser setter jeg kursen mot Lillehammer for å delta på en reunion med mine gamle speidervenner. Det gleder jeg meg til, for ingenting er som å møte igjen sine gamle venner!

Fortsatt god helg til alle!

Legg inn en kommentar

%d