Litt om klær og klesstil


(Kilde: Pinterest / Fashionistatrends. com)

Selv om jeg har lagt ut godt over tusen innlegg på denne bloggen, har jeg hittil aldri lagt ut noen om klær. Hvorfor det har blitt slik vet jeg ikke, men jeg tror nok det skyldes at jeg ikke er av de mest mote- og klesinteresserte i denne verden:) Men her kommer for en gangs skyld et innlegg om klær!

Selv om jeg ikke er så superinteressert i klær, så er jeg veldig opptatt av å gå OK kledd likevel. Særlig på jobb, i selskaper, eller når jeg skal ut på byen eller på reise. Da synes jeg det er viktig å tenke gjennom hva en skal ha på seg.

Det kan være mye artig med klær og mote. Vintagekjoler og gamle smykker synes jeg for eksempel er kjempefint, og de kan absolutt bidra til en unik og flott stil. Artikler om kjoler og terningkast leser jeg også med stor interesse, selv om jeg ofte synes de er helt ute på jordet. Stakkars dem som får kjolene sin dømt nord og ned!

Men det som er fint nå for tiden, er at folk kan kle seg akkurat som de vil. Mulighetene for en individuell stil er uendelige. En kan blande alt mulig, – farger, mønstre og tilbehør, og det er lett å finne inspirasjonskilder for klær og mote, både på nettsider, i blader eller bøker. Det er mange steder en kan få tips til utvikle en unik stil.

Her noen bilder fra Pinterest som har inspirert meg i det siste:


Denne guiden synes jeg var kjempefin! En fargeguide som skal gjøre det lettere å se hvilke farger som passer sammen. (Kilde: Pinterest / Tipsograpic.com)

Jeg er for eksempel ganske glad i fargene marineblått, beige og hvitt, og da er det bare å søke på Pinterest for å få inspirasjon.  Her har jeg søkt på #blue beige outfit #blue beige wardrobe, og har fått opp noen tips. Her ser du også hvordan denne fargeguiden kan brukes i praksis.

Pinterest / Polyvore:


Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s