Fem bra filmer jeg har sett på Nettflix i det siste

For et par år siden anskaffet jeg meg en smart-tv, og siden da har jeg sett mange flere filmer enn før, på grunn av at den muliggjør å ha Nettflix. Nettflix har i stor grad endret filmvanene mine, – jeg har som sagt fått med meg mange flere filmer enn tidligere. Jeg har hatt mange gode filmopplevelser fra sofakroken, og mange mindre gode. Tv-en gir et stort og flott bilde, og det er nesten som å være på (hjemme) kino.

Her er fem bra filmer jeg har sett på Nettflix i det siste:

Night train to Lisbon
Filmen handler om en sveitsisk professor som legger ut på en reise som forandrer hans liv.

The music never stopped
En hjertevarm fortelling om en far og hans sønn som finner tilbake til hverandre gjennom musikk.

Philomena
Filmen handler om en journalist som hjelper en eldre dame med å finne igjen hennes bortadoptertr sønn.

Marley and me
Koselig familiefilm om en (vill) og elsket hund.

The secret life of bees
Gripende film fra 60-årenes USA, hvor raseskille og likestillingskampen er viktige elementer. 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: