Noen glimt fra 17. mai

Jeg var tidlig oppe, og pyntet med flagg utenfor huset.
For en fin 17. mai det var i går! Her var det ihvertfall en usedvanlig vakker dag, og det fine været skapte en flott ramme rundt feiringen.

For meg som ikke lenger har barn som går i barnetoget, har nasjonaldagen nå blitt noe roligere enn den var tidligere. Det er jo ikke så veldig mange år siden jeg stresset opp på morgenkvisten, strøk bunadskjorter og forberedte 17.mai-mat. Før jeg løp avsted til 17. mai-frokoster, barnetog, dugnader og leker på skolen.

Men nå, når barna er blitt store, har altså nasjonaldagen blitt mye roligere. Og er i grunnen godt! I går startet jeg dagen med å spise en god 17.mai-frokost, mens jeg fulgte sendingen på tv. Sendingen var forresten veldig flott og stemningsfull! På ettermiddagen dro jeg på 17. mai-fest, og først langt utpå kvelden kom jeg hjem.

Her er noen glimt fra min 17. mai:

17.mai-frokost.
En bukett i flaggets farger prydet bordet 17. mai.
Nydelig vær, og nå er det like før frukttrærene begynner å blomstre.
Nypusset bunadsølv (for en gangs skyld).
Her har jeg endelig fått på meg bunaden, og er klar for 17. mai-fest!
17. mai-bobler!
Pent pyntet bord utendørs i det fine været.
Fantastisk god Pavlova-kake bakt av min venninne.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply