Noen glimt fra 17. mai

Jeg var tidlig oppe, og pyntet med flagg utenfor huset.
For en fin 17. mai det var i går! Her var det ihvertfall en usedvanlig vakker dag, og det fine været skapte en flott ramme rundt feiringen.

For meg som ikke lenger har barn som går i barnetoget, har nasjonaldagen nå blitt noe roligere enn den var tidligere. Det er jo ikke så veldig mange år siden jeg stresset opp på morgenkvisten, strøk bunadskjorter og forberedte 17.mai-mat. Før jeg løp avsted til 17. mai-frokoster, barnetog, dugnader og leker på skolen.

Men nå, når barna er blitt store, har altså nasjonaldagen blitt mye roligere. Og er i grunnen godt! I går startet jeg dagen med å spise en god 17.mai-frokost, mens jeg fulgte sendingen på tv. Sendingen var forresten veldig flott og stemningsfull! På ettermiddagen dro jeg på 17. mai-fest, og først langt utpå kvelden kom jeg hjem.

Her er noen glimt fra min 17. mai:

17.mai-frokost.
En bukett i flaggets farger prydet bordet 17. mai.
Nydelig vær, og nå er det like før frukttrærene begynner å blomstre.
Nypusset bunadsølv (for en gangs skyld).
Her har jeg endelig fått på meg bunaden, og er klar for 17. mai-fest!
17. mai-bobler!
Pent pyntet bord utendørs i det fine været.
Fantastisk god Pavlova-kake bakt av min venninne.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: