Glimt fra pinsen

Så fint å kunne tilbringe nesten hele helga utendørs!

For en herlig pinsehelg det har vært! I hvertfall på Sørlandet her jeg har tilbrakt pinsen. Strålende sol fra skyfri himmel nesten hele helgen!

Tiltross for det fine været har det ikke blitt noen turer eller utflukter på meg. I stedet har jeg prioritert nødvendig vedlikeholdsarbeid på hytta. Slikt arbeid må gjøres av og til det også. Jeg har malt, og har fortsatt rydde- og vaskearbeidet som jeg startet på forrige helg.

Dessuten har jeg, som jeg nevnte her om dagen, begynt arbeidet med å lage en naturhage på hytta. Det vil nok bli en stund før den hagen er en realitet, for det er ganske krevende å opparbeide en slik hage. I et senere blogginnlegg skal jeg fortelle litt om hva som ligger i dette “prosjektet”, som jeg nok tror blir sommerens store aktivitet på hytta.

Så helgen har stort sett bestått av skikkelig hard fysisk jobbing for meg. Jeg må si jeg kjenner det ganske godt i kroppen nå:). Men jeg har da tatt meg noen pauser innimellom, og har gjort litt andre ting.

Nå er jeg hjemme igjen, og ser frem til 17. mai-feiringen i morgen!

Her er noen glimt fra denne pinsen:

Morgenkaffe på terrassen klokken halv åtte om morgenen.
Nydelig lysegrønn skog!
Det var ganske kjølig på kveldene, og da var det godt med litt varme på peisen.
Kakebaking til 17. mai.
For første gang i mitt liv fulgte jeg MGP som radioshow. Ikke helt det samme som å se det på tv!
Pizza er og blir favorittmat på lørdagskvelden.
Nydelige pelargonia.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: