Pinsehelg på Sørlandet


Nok en gang har jeg tatt turen til Sørlandet for å tilbringe en helg her. 

Her er det helt fantastisk, jeg har vel nesten ikke sett Sørlandet vakrere enn det er nå. Trærene står lysegrønne, tjern og sjø har en klar blå farge. Frukttrær, hegg, spirea og syriner står i full blomst, og langs veikantene står det gule skinnende sennepsblomster og løvetann tett i tett. Og det er et helt yrende fugleliv her!

Dessverre har jeg ikke fått vært ute på tur denne vakre dagen. I stedet har jeg hatt en skikkelig jobbeøkt på hytta. Som jeg kanskje har nevnt før, så har jeg tenkt å anlegge en naturhage på hytta denne sommeren. Men det er en skikkelig tung jobb, og ikke bare, bare. Jeg prøver å få frem sprekker i svaberg der jeg har tenkt å plante, og det innebærer å fjerne lyng, ris, og gresstuer som allerede er der. Ikke den letteste jobben i verden, – røttene er så seige å få opp!

Men nå har jeg avsluttet dagens arbeid, og skal snart til å lage pizza denne lørdagskvelden. En riktig god pinse til alle! Jeg er nok tilbake med noen blogginnlegg i dagene som kommer også.

Litt planting i krukker ble det forresten i dag også:

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: