En flott helg 

Flagget måtte opp på frigjørings- og veterandagen.

For en helg! Jeg skulle gjerne vært på hytta mye, mye lenger i det fine været. Men i stedet ble det å sitte i bilkø i timevis på vei hjem i går ettermiddag. Turen hjemover tok nesten en time mer enn den pleier. (puh…).

Helgen har vært helt fantastisk, og det har vært deilig å være ute i vårsola. Nesten alle måltider har blitt inntatt ute på terrassen. Herlig!

Litt våropprydding på hytta har det også blitt. Rusk og rask som har hopet seg opp på tomta i løpet av vinteren har blitt fjernet, og det samme har “skrot”, og gamle gjenstander i boden.Typisk våraktivitet tenker jeg, å rydde opp skikkelig opp inne og ute, før sommeren kommer.

Jeg glemte nesten å ta bilder i finværet i går, men noen ble det da:

Herlig med frokost ute i morgensola.
Bringebærsmoothie gjør susen!
Årets første planting i krukker.
Helga for våroppryddning.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: