En flott helg 

Flagget måtte opp på frigjørings- og veterandagen.

For en helg! Jeg skulle gjerne vært på hytta mye, mye lenger i det fine været. Men i stedet ble det å sitte i bilkø i timevis på vei hjem i går ettermiddag. Turen hjemover tok nesten en time mer enn den pleier. (puh…).

Helgen har vært helt fantastisk, og det har vært deilig å være ute i vårsola. Nesten alle måltider har blitt inntatt ute på terrassen. Herlig!

Litt våropprydding på hytta har det også blitt. Rusk og rask som har hopet seg opp på tomta i løpet av vinteren har blitt fjernet, og det samme har “skrot”, og gamle gjenstander i boden.Typisk våraktivitet tenker jeg, å rydde opp skikkelig opp inne og ute, før sommeren kommer.

Jeg glemte nesten å ta bilder i finværet i går, men noen ble det da:

Herlig med frokost ute i morgensola.
Bringebærsmoothie gjør susen!
Årets første planting i krukker.
Helga for våroppryddning.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply