Vårtur ned til sjøen

Jeg elsker å gå tur på denne tiden av året, og jeg føler meg heldig som kan gå på litt forskjellige steder i landet. Fra kysten hvor disse bildene er tatt, til det innerste, innerste på Østlandet hvor jeg kommer fra. Til Nordmarka der jeg bor.

Kontrastene er egentlig mye større enn en skulle tro. Her på Gjeving hvor jeg tilbringer helgen, har våren kommet mye lenger enn hjemme. Her er det den reneste forsommeren. Naturen preges av lysegrønne og lyse nyanser, og det begynner å bli frodig. Liljekonvall står snart i blomst, hvitveis dekker skogbunnen, fioler blomstrer, og sennepsblomst, bekkeblom og praktgullbusk lyser opp langs vei og sti.

Jeg føler meg i noe bedre form i dag enn jeg gjorde i går. I dag har fått gjort en del utendørs på hytta, og jeg har fått vært ute og gått tur ned til sjøen. Her noen bilder som jeg knipset underveis på turen:

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: