En fredag på hytta

I dag har det vært en strålende dag her på Sørlandet. Jeg hadde store planer om å få unna mye på hytta i dag, men fikk gjort bare litt. Orken forsvant rett og slett utpå dagen.

Det er sjelden at jeg opplever akkurat det, men jeg har en mistanke om at årsaken kan være den kraftige spredningen av pollen som har vært her i dag. Jeg har lettere astma, og ble både trøtt og litt tungpustet etter å ha vært ute en stund. Heldigvis har jeg gode medisiner som jeg kan ta, og de pleier å virke ganske fort.

I det fine været måtte jeg naturligvis spise lunch ute! Jeg laget en kjempegod grønnsaksterte med bunn av butterdeig. Oppskrifen kommer her senere en dag. 

Så herlig det er med det fine været. Uansett pollenspredning: det var en fryd å sitte ute i sola i dag. Fuglesangen er helt fantstisk her akkurat nå!

En riktig god helg til alle!

2 kommentarer

  1. Hei Bodil. Ha en riktig god helg på hytta. Deilig med finvær og godt å høre at det er flere som føler seg uvel nå. Jeg blir jo redd det er noe alvorlig galt med meg om dagen, men får håpe og tro det bare er pollen som gjør en slik. Nyt finværet og våren som endelig har kommet.

    1. Tusen takk, Perly! Ønsker deg også en god helg! Det er nok pollen som gjør utslaget for mange om dagen, ja… Jeg var ute og gikk en tur i dag, og det gikk ikke helt i hundre i dag heller😊😛.

Legg inn en kommentar

%d