Lykke til og god tur, Cathinka!

Cathinka og faren hennes på Gardemoen i dag tidlig
Det er en solfylt og fin dag, men litt trist likevel. For meg, vel å merke. For i dag har Cathinka, yngste datter, igjen vendt nesa ut i den store verden.

I går hadde vi avskjedsmiddag for henne, og i dag har hun altså dratt til Tyskland for å besøke kjæresten Daniel, og hans familie. Om et par uker reiser de sammen videre til Australia, der de skal jobbe som misjonærer for organisasjonen Ungdom i oppdrag.

Det var i august i fjor at Cathinka dro til Australia for å jobbe for organisasjonen – Youth With A Mission (YWAM) (Ungdom i oppdrag). Hun har bestemt seg for å jobbe to år for organisasjonen, som er en verdensomspennende misjonsorganisasjon med visjon å bidra til å fullføre misjonsbefalingen.

Det er såklart vemodig når minstejenta på 20 reiser av sted til den andre siden av kloden. Vi kommer til å savne henne veldig, for denne gangen blir hun borte en god stund, – ihvertfall helt frem til neste sommer.

Men det hjelper å tenke på at Cathinka driver med det hun har aller mest lyst til. Cathinka brenner for å spre Guds ord, og hun har et varmt og stort hjerte for de som er fattige, og for folk som trenger hjelp. Så da er det bare å gi Cathinka en stor og god klem, og ønske henne lykke til og god tur!

Sendt av

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s