Lykke til og god tur, Cathinka!

Cathinka og faren hennes på Gardemoen i dag tidlig
Det er en solfylt og fin dag, men litt trist likevel. For meg, vel å merke. For i dag har Cathinka, yngste datter, igjen vendt nesa ut i den store verden.

I går hadde vi avskjedsmiddag for henne, og i dag har hun altså dratt til Tyskland for å besøke kjæresten Daniel, og hans familie. Om et par uker reiser de sammen videre til Australia, der de skal jobbe som misjonærer for organisasjonen Ungdom i oppdrag.

Det var i august i fjor at Cathinka dro til Australia for å jobbe for organisasjonen – Youth With A Mission (YWAM) (Ungdom i oppdrag). Hun har bestemt seg for å jobbe to år for organisasjonen, som er en verdensomspennende misjonsorganisasjon med visjon å bidra til å fullføre misjonsbefalingen.

Det er såklart vemodig når minstejenta på 20 reiser av sted til den andre siden av kloden. Vi kommer til å savne henne veldig, for denne gangen blir hun borte en god stund, – ihvertfall helt frem til neste sommer.

Men det hjelper å tenke på at Cathinka driver med det hun har aller mest lyst til. Cathinka brenner for å spre Guds ord, og hun har et varmt og stort hjerte for de som er fattige, og for folk som trenger hjelp. Så da er det bare å gi Cathinka en stor og god klem, og ønske henne lykke til og god tur!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: