Helgen i bilder

For en helg det har vært! I hvertfall værmessig. Her snødde og regnet det kraftig både fredag og lørdag, og det var ikke stort annet å ta seg til enn å være inne. Dette bildet er tatt fredag morgen.
Bilde fra lørdag morgen, og da var været om mulig verre. Alle blomstene som jeg har plantet ut, ble helt borte under all snøen. Og vi skriver altså den 30. april! Nå burde det være vårlig og varmt ute… Men april er april, for å si det sånn.
Så på lørdag fristet det ikke å gå ut. Jeg syntes det ble så huskaldt inne i det kalde været, og hadde bål på peisen og levende lys tent, nesten hele dagen.
Men en liten tur ut til Plantasjen ble det på lørdag. Der kjøpte jeg jord, og noen sommerblomster, som jeg skulle plante ut i krukker. 

Plantasjen har forresten en kampanje på gang, der de støtter opp om å få flere grønne lunger i Norge. Her kan nabolag søke om støtte til å lage slike. Les mer her:

Grønne lunger – Plantasjen

Pastarett snart klar til Cathinka og meg på lørdag. Daniel har nå dratt videre til Tyskland for å besøke sin familie der, og på onsdag drar Cathinka etter (snufs).
Men på søndag! Da lysnet det endelig opp, og solen kom tilbake. Snøen forsvant på et blunk, og blomstene som jeg kjøpte på Plantasjen kom raskt i krukkene sine.
Og det gjorde sitt til at det ble veldig vårlig og fint utenfor huset.
Nå får vi håpe at det ikke kommer mer snø!
I skogkanten bortenfor huset blomstrer det nå tett i tett med hvitveis. Noen av dem plukker jeg til buketter.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: