Ut og oppleve våren

Etter over en ukes hangling, begynner jeg nå endelig å føle meg litt bedre. I løpet av den siste uken har jeg hatt feber, hatt redusert matlyst, og hostet nesten hele dagen og natta. Det har vært slitsomt og utmattende, og jeg har stort sett måttet ta livet med ro. I et forsøk på å bli bra igjen. Men nå endelig, som sagt, begynner jeg å føle meg bedre.

Så bra følte jeg meg i dag, at jeg kunne ta meg en liten tur ut i byen etter jobb. Og i Oslo Sentrum, – der var det full vår! Disse bildene tok jeg da jeg gikk forbi Slottsparken. Der var det frodig og vakkert, og det var godt for meg å være ute! Jeg unnet på meg et besøk på en italiensk restaurant også. Siden jeg har hatt så redusert matlyst den siste uka, hjelper det å få den opp igjen med et godt måltid italiensk mat. Og hvem vet? Kanskje akkurat den vegetarretten jeg spiste i dag, gjennomstår på bloggen som en rett på en kjøttfri mandag?

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: