God fredag!


Bare en liten tur innom for å ønske alle blogglesere en riktig god fredag og helg!

For noen timer siden forlot jeg et solfylt og varmt Stockholm, og kom hjem til et like så regnfylt og kaldt Norge. I Stockholm har jeg vært på tjenestereise et par dager, og har hatt noen travle dager der, med mye møtevirksomhet.

Nå har jeg nettopp kommet hjem, og har satt meg ned i sofaen for å hvile ut og slappe av, mens favorittprogrammet Beat for beat ruller over skjermen.

Foran meg ligger en travel helg. I morgen kommer min bror og svigerinne på besøk, og utpå dagen skal vi ut og feire en nyslått 60-åring. Senere i helga håper jeg det skal bli tid til noe fysisk fostring, og aller helst ute i naturen.

En riktig god helg til alle!

Disse bildene er fra Stockholm, og er tatt i noen korte pauser jeg hadde mellom møtene i dag.


2 kommentarer

  1. God helg til deg Bodil, håper du ikke stresser for mye. Høres ut som du har det veldig travelt, husk å puste. Det går fint om du ikke rekker alt. Så veldig fint ut i Stocholm nå, her er det vinter igjen.

Legg inn en kommentar

%d