En veldig hyggelig kveld


I går bød jeg hjem familien til en velkomstmiddag for Cathinka og Daniel. Som jeg skrev på bloggen i går, så har Cathinka kommet hjem igjen, etter å ha vært utenlands et år. Og med seg hadde hun kjæresten Daniel som hun har møtt under oppholdet.

På menyen sto det italiensk mat, og den ble veldig godt mottatt. Som forrett: antipasti med italiensk skinke, Chorizopølse, ost, frukt, pesto og brød. Til hovedrett ble det ovnsbakt kylling med tilhørende stekte nypoteter og salat, og til dessert sjokolademousse. (Jeg legger ut oppskriftene senere en dag).

Det ble en veldig hyggelig kveld! Når noen kommer hjem igjen etter å ha vært borte en stund, er det koselig å ønske dem velkommen med en middag. Det var også veldig koselig for familien å bli kjent med Daniel, og samtidig høre stort og smått fra oppholdet deres i Australia og Afrika. Nå gleder jeg meg over å ha dem hjemme enda noen uker.

2 kommentarer

Legg inn en kommentar

%d