Vårhelg


Denne helga har vært ganske travel, og jeg har vært på farten nesten hele helga. Men i dag roet det seg, og jeg kunne endelig få satt i gang med årets første hagearbeid!

Det å starte «våronna» i hagen, er alltid en sann glede. Det er nå grunnlaget for en fin hage senere i sommer legges, og jeg vet at den innsatsen jeg legger ned nå, den vil jeg ha igjen for senere i sommer.

Været har vært strålende hele helga, og det har vært kjempefint å oppholde seg ute i hagen. Der blomstrer det nå av krokus og snøklokker. All snøen er borte, og det er nok ikke så lenge før det begynner å grønnes. Humlene er tilbake i hagen også, og det ser ut som de liker sommerblomstene som jeg plantet ut i krukker forrige helg.

Fra skogen bortenfor huset høres det ivrig og munter fuglesang. Det er blått i blått med blåveis i skogkanten, og det lukter av frisk og ny vår.

Våren er en fantastisk tid, og den er like fin hvert år. Det er forventning i lufta når våren kommer. Det er glede i lufta også. Slik kjennes det ihvertfall.Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s