Vårhelg


Denne helga har vært ganske travel, og jeg har vært på farten nesten hele helga. Men i dag roet det seg, og jeg kunne endelig få satt i gang med årets første hagearbeid!

Det å starte “våronna” i hagen, er alltid en sann glede. Det er nå grunnlaget for en fin hage senere i sommer legges, og jeg vet at den innsatsen jeg legger ned nå, den vil jeg ha igjen for senere i sommer.

Været har vært strålende hele helga, og det har vært kjempefint å oppholde seg ute i hagen. Der blomstrer det nå av krokus og snøklokker. All snøen er borte, og det er nok ikke så lenge før det begynner å grønnes. Humlene er tilbake i hagen også, og det ser ut som de liker sommerblomstene som jeg plantet ut i krukker forrige helg.

Fra skogen bortenfor huset høres det ivrig og munter fuglesang. Det er blått i blått med blåveis i skogkanten, og det lukter av frisk og ny vår.

Våren er en fantastisk tid, og den er like fin hvert år. Det er forventning i lufta når våren kommer. Det er glede i lufta også. Slik kjennes det ihvertfall.Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply