Turer i marka i sommer

Som du som leser denne bloggen sikkert vet, så er jeg veldig glad i friluftsliv og turliv. Det å gå på tur i skogen eller på fjellet synes jeg gir mye, – både fysisk og mentalt. Vi er heldige i Norge som har så mye flott natur rett utenfor stuedøra, med så mange muligheter for variert og spennende friluftsliv.

Siden jeg setter pris på friluftsliv, ble jeg veldig godt fornøyd her om dagen, da jeg fikk informasjon fra mitt lokale turlag i posten. Som et tilbud til alle som bor i bygda, har de lagt opp til et opplegg med 12 forskjellige turer i Nordmarka /Oslomarka. Dette er turer som ikke er altfor krevende, og som alle og enhver kan gå hvis de har lyst, og når de har lyst. Det er poster på de forskjellige turmål, og en samler på en måte poeng. Opplegget ligner litt på Kjentmannsmerket, for den som kjenner til det.

Jeg har bestemt meg for å prøve å få gått alle de 12 turene, og da ser det allerede nå ut til at dette kan bli en aktiv sommer på friluftslivfronten.

På nettstedet Ut. no finner du tips til massevis av flotte turer i norsk natur.

Her finner du informasjon om Kjentmannsmerket for turer i Oslomarka.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: