Velkommen april


Tenk at det plutselig har blitt så mye lysere om kveldene! Dette bildet tok jeg klokka åtte i kveld, og det er tatt helt uten blits. Noe av det som er så fint med sommertid, er at det blir så mye enklere å fotografere om kvelden. Siden jeg er på jobb hele dagen, må jeg for det meste ta bilder på kvelden, – og det har blitt mye enklere nå som lyset er tilbake.

Denne helgen har jeg tenkt å nyte at vi er inne i den første ordentlige vårmåneden. Og det er vel ingen hemmelighet at jeg velger meg april, – hvis jeg nå først skulle bli bedt om å velge mellom månedene:

Jeg velger meg april(følg linken)

Kanskje titter de første blomstene frem i hagen denne helgen, og kanskje vil blåveisen blomstre i næromgivelsene? Det er ihvertfall gode muligheter til det, siden nesten all snøen er borte her nå.

Hvis været holder skal jeg benytte noe av denne helgen til hagearbeid. Ellers skal jeg ut å gå tur i skogen, og kjenne på lukten av vår. Men det jeg gleder meg mest til, er at jeg skal gå på besøk til noen gode venner, og de har nettopp har fått seg en søt liten hundevalp.

Et vakkert og tenksomt dikt får avslutte denne første dagen i april:

ennå er tiden din

til å si

det du ikke

har sagt

til å være

den du ikke

har vært

gjøre

det du ikke

har gjort

ennå

har du livet

i hendene

så du

ikke

skal angre

på det ugjorte

Tove Houck (2003) Farger i sorgen, Lunde Forlag AS.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: