Glimt fra påsken

Vår over skogen

Tenk at påsken snart er over for denne gang! Den har gått kjempefort, selv om jeg nesten ikke har fått gjort noen ting. Eller kanskje nettopp derfor? Påsken i år ble ikke helt slik jeg hadde tenkt meg, for allerede lørdag før påske begynte jeg å føle meg smådårlig med kraftig forkjølelse og feber. Optimist som jeg er, regnet jeg med at det ville gå over på et par dager, men den gang ei. Først etter en snau uke, på langfredag, begynte jeg å føle meg såpass i form at jeg kunne kreke meg ut på tur i vårsola. Og først i går, på påskeaften, fikk jeg tatt meg en snartur til Lillehammer.

Men likevel, påsken har vært rolig og avkoblende, og påskestemningen har absolutt ikke manglet. Det er ikke alltid det blir som en planlegger, men det kan komme noe godt ut av det også.

Og her er altså bildedrysset fra årets påske.

Vårtegn
Stikki av hjemmenfra
Planen var å få dem i jorda før påske
Fargerik frukt
Gul boks og gul bolle
Superfrokost på påskedag
Tid for te
Kanelboller på et fat
Årets påskelektyre
Gul rose og gul mugge
Påskeriset som skyter knopper

Legg inn en kommentar

%d