Endelig påskeferie 


Åhh, det er herlig at det snart er påskeferie! Dette bildet er fra i går, og da strålte sola inn av kjøkkenvinduet hos meg, og gradestokken viste +6. Det var skikkelig vårlig ute i går også, med sol og varmt vær. Det er fortsatt ganske mye snø her, men den ser ut til å smelte i rekordfart, og det skulle ikke overraske meg mye om ikke den første hestehoven ganske snart dukker opp.

Jeg håper at det gode været holder seg enda en stund, for i år har jeg tenkt å være hjemme i påsken. Ihverfall i noen dager. Så da ligger det an til bypåske på meg, – med cafébesøk, kino, museum og forhåpentligvis noen skiturer i Nordmarka.

Men først er det siste innspurt på jobb før påske.

Posted by

Hei, og velkommen til min blogg! Her skriver jeg om smått og stort, det som opptar meg og som skaper engasjement. Legg gjerne igjen en kommentar hvis du vil!

Leave a Reply