Et flott maleri 

Du som følger denne bloggen vet at jeg nesten hver uke, på lørdagene, legger ut gamle bilder fra 50, 60- og 70-tallet. De fleste av disse bildene er tatt av min far som var en ivrig amatørfotograf. Det er mitt klare inntrykk at bloggleserne liker de gamle bildene, for lørdag ettermiddag er det tidspunkt i uka da denne bloggen har mest trafikk. Og siden jeg vanligvis legger ut de nostalgiske bildene litt ut på dagen på lørdagene, så antar jeg at den økte trafikken henger sammen med at leserne liker å se bildene.

Ekstra hyggelig er det når de gamle bildene kan tjene som inspirasjon for andre. Her om dagen ble jeg gjort oppmerksom på en kunstner på Lillehammer, som har blitt inspirert av et av min fars bilder, og som har brukt elementer fra det inn i sin egen kunst.

Det flotte maleriet kan du se nedenfor.Maleri ved Anne Nilseng.
Foto: Bj. Mølmen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: