Marshelg

For en fin helg det har vært! Her har det vært mildt og vårlig, selv om det har vært litt varierende vær.
Utsikt over skogen søndag formiddag.

Lørdag dro Eivind og jeg på harrytur til Strømstad.
  Dette var en butikk vi bare passerte, men som vi ikke gikk innom. Som alltid når jeg går forbi slike butikker, blir jeg forbauset over hvor mye forskjellig godteri det egentlig er mulig å få plass til inne i en butikk.

Frukt- og grøntavdelingen på Maxi-mat på Nordby kjøpesenter var fantastisk. Du verden for et spennende utvalg! Det er ikke alle steder en kan velge mellom fem, seks, forskjellige typer hvitløk, for eksempel. Jeg kjøpe med et variert utvalg av frukter og grønnsaker hjem.
Karse, cherrytomater i alle mulige farger, og bittesmå paprika.
Og en stor og flott rosmarin.
Høydepunkter gjennom hele helgen. Gull!
Teatime.
Ingen tvil om at det nærmer seg påske.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: